Star Wars Battlefront II - sok ismerős arccal jött az első szezon trailere

|

Iden Versio történetének folytatásából is kapunk egy apró ízelítőt a Star Wars Battlefront II első szezonjának trailerében, ahol Az utolsó Jedik köré épül minden.

Minden nap új kedvezmények várnak az 576 Adventi Naptárban! Hirdetés

Most már látjuk, hogy milyen árat kellett fizetnünk érte, hogy ingyenes tartalmakkal jelenjenek meg a Star Wars Battlefront II DLC-i, így nem biztos, hogy a játékostábor körében felhőtlen az első szezon közeledése miatt érzett öröm. Ezzel együtt a Star Wars: The Last Jedi által ihletett új tartalmak elég izgalmasnak néznek ki.

Hirdetés

Legalábbis a róluk szóló új trailert piszok jól összeállították a készítők. Azt például láthatjuk az alábbi videóból, hogy a Craiten vívott csata, amit a film előzeteseiben is többször láttunk, elég látványos lesz a DICE játékában is. A hangulatot Phasma, Finn és Kylo Ren megjelenésével fokozták tovább, ennél viszont talán sokaknak érdekesebb a videó végén látható, a Star Wars Battlefront II kampánya szempontjából spoileres jelenet, amiben egy jelentősen idősebb Iden Versiót látunk viszont.

Mit gondoltok, hosszú távon is sok játékost megtarthatnak a Battlefront II szezonjai?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!