Hirdetés

The Rise of Skywalker tartalmakkal bővül a Star Wars Battlefront 2

|

Friss trailer mutatja be, hogy milyen extrákat kapa a DICE játéka a Skywalker kora közelgő premierje kapcsán.

Hirdetés

A héten a hazai mozikba is megérkezik a Star Wars: Skywalker kora, így nem csoda, hogy az EA is rákapcsolt, és nemrég közzé is tették a Star Wars Battlefront 2 legújabb előzetesét, ami értelemszerűen az új The Rise of Skywalker tartalmakat mutatja be. 

Hirdetés

A magyar feliratos trailerben megcsodálhatjátok Finn, Rey és Kylo Ren új kinézetét, illetve természetesen a talpig vörösben pompázó Sith Troopereket is. Rajta kívül a játékban megkapjuk a repülni is képes Jetpack Troopert, a lázadók pedig két új idegen fajjal lesznek gazdagabbak. December 20-án egy új bolygóval is bővül a játék repertoárja, a többi újdonságot viszont már a holnapi frissítés elhozza nekünk. 

További feliratos videojátékos előzetesekért érdemes feliratkozni csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)