Hirdetés

Titan mód jön a Star Wars Battlefront II-höz?

|

A játék fájljai között egy adatbányász rátalált a Titan jelzéssel ellátott adatokra, ami a Battlefield rajongóknak ismerős lehet.

Hirdetés

Bár a puszta neven kívül nem tudunk semmit a Star Wars Battlefront II Titanről, azt tudjuk, hogy volt egy ilyen nevű játékmód a Battlefield 2142-ben. A játékosoknak egy hatalmas, lebegő hadihajót kellett védeniük a támadó csapattól.

Hirdetés

Nem nehéz elképzelni, hogy ennek egy Star Wars verziója is elkészülhet. A hajó helyére képzeljük oda a csillagrombolókat, a védőknek ott vannak a Tie Fighterek, a támadók pedig turbó lézerekkel és ion ágyúkkal mehetnének harcba a birodalom megállításáért. A meccsek utolsó fázisában akár a rombolók fedélzetére is léphetnénk, hogy még keményebb legyen az összecsapás.

New gamemode is titled “titan” in the bf2 files, the same name as a large scale gamemode from battlefield 2142 which features control points and capital ships. from r/StarWarsBattlefront

Nyilván csak találgatásról van szó, de a DICE meglehetősen komoly tartalmakat adott ki eddig a Star Wars Battlefront II-höz, így nem lenne csoda, ha hamarosan egy új játékmóddal lepnének meg bennünket, és a koncepció már vakon is bejön eléggé ahhoz, hogy reménykedjünk. Ti örülnétek egy ilyen újításnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)