Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - itt a hivatalos trailer, nagy meglepetés a főhős

|

Megkaptuk a hivatalos trailert is, ami a játék kampányának főszereplőjére koncentrál, aki meglepő módon nem a Lázadókhoz tartozik. A megjelenési dátumra is fény derült.

Hirdetés

Javában zajlik a Star Wars Celebration, ahol elkezdődött a Star Wars Battlefront II panel is. A játék korai előzetese ugyan már korábban valamilyen úton-módon kikerült az internetre, de természetesen az illetékesek gyorsan el is kapták azt a különféle oldalakról. Most azonban befutott a hivatalos, közel két és fél perces verzió.

A Dice és a Motive Studios emberei színpadra vonultak és némi kötelező csevej után már jött is az, amire minden Star Wars rajongó várt, vagyis a Star Wars Battlefront II hivatalos előzetese. 

A Star Wars Battlefront II nagy ígéretekkel próbálja vásárlásra bírni azokat is, akiket nem győzött meg az első rész. Nem elhanyagolható tény, hogy ezúttal az egyjátékos kampány sem marad ki és nem kizárólag a klasszikus trilógia időszakára koncentrál a többjátékos mód, hanem mindhárom filmes korszak karakterei visszaköszönnek. 

A jelek szerint valóban a trailer narráló lesz a Star Wars Battlefront II kampányának főszereplője, aki meglepő módon nem a Lázadók embere, hanem a Birodalom egyik katonája, az Infernó osztag vezetője (róluk egyébként hamarosan egy regény is megjelenik), név szerint Iden Versio. Fontos az is, hogy a második Halálcsillag pusztulása után induló sztori teljes mértékben a kánon részét képezi majd. 

A megjelenési dátumra is fény derült, a Star Wars Battlefront II PS4-re, Xbox One-ra, és PC-re érkezik majd november 17-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)