Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezúttal nem lesz VR misszió

|

A Star Wars Battlefront VR küldetéséhez hasonló nem készül az idei verzióhoz, de nem azért, mert a Criterion nem hinne a VR-ban.

Hirdetés

A Star Wars Battlefronthoz a Criterion csinálta a VR küldetést, ami segített nekik abban, hogy az Battlefront II-ben jobb űrcsatákat hozhassanak össze. Ilyen idén azonban nem lesz, amire egy meglehetősen fura oka volt a csapatnak.

"Egy ilyen küldetésben vadászpilótát alakítasz, aminek a valóságban nagyon komoly pszichológiai  hatásai vannak az emberre. Ez drámai mértékben limitálja a lehetséges közönséget."

Matt Webster, a stúdió menedzsere szerint nem lenne érdemes ezzel kísérletezni a továbbiakban, de a dizájner John Stanely hozzátette, hogy fontos a csapatnak a VR technológia. Szóval foglalkozni fognak még a témával, csak nem a Battlefront sorozaton belül. A háttérben egyébként minden bizonnyal az is közrejátszott, hogy a VR headsetek még mindig nem mondhatók általános felszereltségnek, így nem feltétlen érte volna meg pénzt és energiát befektetni a dologba. 

Ti próbáltátok a Star Wars Battlefront VR küldetését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)