Hirdetés

Elindult a Star Wars: Battlefront II zárt alfatesztje

|

Meglepetésünkre tegnap este kimentek az alfa kódok, ma délelőtt pedig már a szerverek is elstartoltak.

Hirdetés

Mindenféle hivatalos előkészítés vagy kommentár nélkül elindult a Star Wars: Battlefront II zárt alfatesztje. Számtalan játékos jelezte a NeoGAF fórumain, az /r/StarWarsBattlefront Redditen, és a közösségi oldalakon, hogy kulcsokat kaptak a játékhoz. Mivel én is csak azért léptem ki, hogy ezt a hírt megírjam, így szintén megerősíthetem: már élesben megy a teszt.

A tartalomról, és az alfa állapotáról nem nyilatkozhatunk, ahogy mutatni sem mutathatunk semmit belőle. Minden jel szerint ez nem egy marketing béta, vagy egy demó, hanem egy valódi teszt verzió, amihez csak viszonylag kevés játékos és újságíró kapott hozzáférést. Az alkalom július 3-ig, azaz hétfőig tart.

Jelenleg csak PC-s játékosok jelezték az alfa indulását, így valószínűleg a konzolos teszt csak a későbbiekben indul majd el (már ha lesz egyáltalán). A játéknak persze természetesen lesz egy rendes zárt bétája is, de az csak a megjelenéshez közelebbi időpontban indul majd.

A Star Wars: Battlefront II megjelenése várhatóan 2017. november 17-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)