Hirdetés

Egyelőre nincs tervben a Star Wars Battlefront 3

|

A fejlesztők szerint a játékosok nem vágynak mostanában folytatásokra.

Hirdetés

Elnézve, milyen volt az eddigi két EA DICE-féle Star Wars Battlefront játék fogadtatása, nem gondoltuk, hogy lesz harmadik. Ha készül is, nem egyhamar; most még lelkesen bővítgetik a Battlefront 2-t, ami már sokkal jobb állapotban van, mint megjelenésekor.

Hirdetés

2015-ben jelent meg az első játék és 2017-ben a folytatás, így ha nem akarták volna megtörni a sort, idén adják ki a harmadik részt, de most már csak a Star Wars Jedi: Fallen Order miatt sem lehetett erre számítani. Dennis Brännvall, a Battlefront 2 design directora a PCGamesN-nek nyilatkozva elmondta, hogy nem tervezik a harmadik részt, mert bár úgy gondolja, megéri folytatásokat készíteni (különben nem csinálnák a szakma más képviselői), az emberek már nem vágynak rájuk annyira, mint korábban. Eddig egy játék életciklusa nagyjából egy év volt a season pass-szel, és a nagyobb hibákat csak a következő részre javították, de ez megváltozott. A Battlefront 2 esetében is látszik, hogy ami nem működik vagy nem tetszik a játékosoknak, azon nem félnek változtatni.

Ha bármit is kezd az EA DICE a Star Wars franchise-zal, arról leghamarabb jövő nyáron fogunk értesülni. Addig meg pörgethetjük a Battlefront 2-t, és várhatjuk izgatottan a Fallen Ordert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)