Hirdetés

Star Wars Battlefront 3 - Álom vagy valóság?

|

A fejlesztők Twitter üzeneteit követve egészen elborult dolgokat következtetnek ki egyesek. Általában nem szeretünk pletykákra alapozva hírezni, de mivel Star Wars-ról van szó kivételt teszünk.

Hirdetés

A Spark Unlimited Twitter üzenetei között számos homályos üzenet latott napvilágot, melyből egyesek arra következtettek, hogy a srácok bizony a nagysikerű Star Wars Battlefront harmadik részét hegesztik immár hét kemény hónapja. Azt tudjuk jól, hogy hét hónap elég kevés idő egy ilyen kaliberű játéknál, ez lehet az oka, hogy nincs több infónk néhány utalásnál.

Az első nyom a cég honlapján található álláshirdetés, ahol egy jólismert és népszerű játékfolytatáshoz keresnek fejlesztőket PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. A  második nyom amin elindulhatunk az, hogy sci-fi játékról van szó, ezt konkrétan leírták az egyik Twitter üzenetben. A harmadik nyom elég halovány, itt mindössze arról van szó, hogy valaki felvetette, hogy talán a Battlefront 3-ról van szó, mire a fejlesztő elküldte a LucasArts-hoz, hogy kérdezze őket (mondjuk valaki feldobta, hogy talán valami Call of Duty játék lesz az, erre meg az Activision-höz küldték őket, szóval ez nem sokat jelent). A következő infó az volt, hogy a be nem jelentett kiadó, számos más játékot is készít az említett franchise keretein belül. Ami egészen biztos az a motor amivel dolgoznak a fiúk és ez nem más, mint az Unreal Engine 3. Ennyi lenne a bravúros nyomozás, kíváncsi vagyok a gamestar olvasók mit szűrnek le ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)