Hirdetés

Star Wars: Battlefront 3 - felbukkant két gameplay videó

|

Csak úgy a semmiből, hirtelen kaptunk még két Star Wars: Battlefront 3 pre-alpha játékmenet videót, melyek összesen fél órát mutatnak meg a LucasArts projektjéből.

Hirdetés

Egy kicsit még mindig siratjuk az elkaszált Star Wars: Battlefront 3-at, de tudjuk, hogy a DICE-nál jó kezekben van a reboot.

Arra, hogy a feltehetően jövőre megjelenő Star Wars: Battlefront gameplay videóit nézegessük, még várni kell egy kicsit (sajnos lehet, hogy az E3-ig), de addig is visszautazhatunk a múltba, a Free Radical Design 2006-os projektjéhez, amivel kapcsolatban egyébként a LucasArts mindig is titokzatoskodott. Most egy BananaSwag nevű felhasználó töltött fel két videót (illetve egy videót, kettébontva, de nem ez számít), ami a játék pre-alpha változatát mutatja. Ha nagyon nincs más teendőtök, és érdekel, milyen lehetett volna nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)