Hirdetés

Star Wars: Battlefront 3 - Új fejlesztő a láthatáron?

|

A Battlefront széria második epizódja óta hét év telt el és megannyi híresztelés szárnyra kapott a folytatásról. Talán a mostani lesz a vízválasztó?

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront 3 leginkább a legendás yetihez hasonlítható: van, aki azt állítja, hogy már látta, sokan szkeptikusak, de abban mindenki biztos, hogy egyetlen pletyka vagy hiedelem sem alaptalan - talán a játék is előbb-utóbb beérik majd.

Az aktuális híresztelés álláshirdetésre és önéletrajzokra támaszkodik, a szóbeszéd szerint a legnagyobb titoktartásban fejlesztik a harmadik Battlefront-ot. A PlayStation LifeStyle csapata talált egy álláshirdetést a - többek között - Turning Point: Fall of Liberty-t jegyző Spark Unlimited honlapján, melyben világosan olvasható, hogy olyan vezető dizájnert keresnek, aki szívesen részt venne egy külső nézetes, jól ismert sci-fi univerzumban játszódó akció-kaland folytatásban és ért "valamicskét" a harcrendszerekhez. A Star Wars: Battlefront 3 készülésére utaló jelek ezzel nem fejeződtek be, rögtön itt van két Spark Unlimited munkatárs önéletrajza is példaként.

John Lawrie, a Spark Unlimited korábbi vezető szoftvermérnökének LinkedIn profilján feltűnt a fenti állítást megerősítő információ, miszerint a csapatnál egy titokzatos, sci-fi témájú, multiplatform, külső nézetes kardozós (!) projekten dolgoznak, amely ráadásul AAA kategóriás is - legalábbis egy másik alkalmazott adatlapján ez szerepelt az Unreal Engine használata mellett.

Akárhogyan is osztunk, vagy szorzunk, a végeredmény egyelőre a Star Wars: Battlefront 3 eljövetelét hivatottak alátámasztani és ezen örömhírt még a hideg időjárás sem tudja semmissé tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)