Hirdetés

Star Wars Battlefront III - újabb videó a soha meg nem jelenő játékból

|

Újabb videó szivárgott ki abból a Star Wars Battlefront III-ből, ami végül már nem jelenhetett meg.

Hirdetés

Sajnos nem mondhatjuk ki egyértelműen, hogy mindenkinek ugyanannyira tetszett az EA kísérlete a Star Wars Battlefront-sorozat feltámasztására, ezt pedig tovább nehezíti az a tény, hogy időközben elkaszáltak egy olyan Battlefront folytatást, ami a kikerült videó alapján rettentően jól nézett ki.

Korábban már láttunk felvételeket ebből a be nem fejezett játékból, most pedig FuZaH csatornájának köszönhetően újabb videók kerültek elő, amelyeken egy már kifejezetten előrehaladott állapotban lévő játékot láthatunk. Mindenesetre érdemes megnézni ezt a játékot és összehasonlítani azzal, amit végül a kezünkbe kaptunk.

Sajnos továbbra sem teljesen világos, hogy miért kellett végül elkaszálni ezt az ígéretesnek tűnő projektet, mert mind szervezeti, mind pedig technikai okokra hivatkoztak a megkérdezettek.

Ti mit gondoltok? Érdemes lenne feltámasztani ezt a projektet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)