Hirdetés

Ilyen lett volna a törölt Star Wars Battlefront 4

|

A klasszikus Battlefront sorozatnak még harmadik részt sem csináltak, de a negyedik is tervben volt egy ideig.

Hirdetés

Bizony, nem tévedés a Battlefront után a négyes sorszám. A brit Free Radical Design készítette volna a sorozat negyedik darabját, de időközben még a Battlefront 3-at is törölték.

Hirdetés

Azért pár concept artot előszedtek a 2006-os fejlesztési időkből, így vethetünk egy pillantást a soha meg nem valósuló Battlefront 4 alternatív idővonalára, ahol Anakin megöli Yodát és Padmét, ami miatt Obi-Wan és Luke a sötét oldalt választja. Hogy még tovább bonyolítsuk a dolgot: Darth Maul és Dooku jedik lettek volna.

Ilyen lett volna Luke és Obi-Wan sithekként.

Dooku, mint Qui-Gon Jinnre hasonlító jedi.

Mace Windu és Darth Maul helycserés támadása.

Leiát elképzelték jediként és a sötét oldalon is.

Vader pedig kancellár lett volna, illetve Chewbaccát sosem szabadították volna fel.

Érdekes elképzelések, az egyszer biztos. Sajnos nem fogjuk megtudni, hogy is nézett volna ki a Battlefront 3 és a 4, mert a Free Radical Design 2008-ban megszűnt. Na meg persze miután a Disney legyalulta a kánont, ne is álmodozzatok arról, hogy valaha így felborítják a Star Wars univerzumot.

Nektek hogy tetszett volna egy alternatív univerzumon alapuló Star Wars Battlefront?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)