Hirdetés

Star Wars: Battlefront - így trollkodik a 4chan

|

Néhány 4chan felhasználó nem örül annak az iránynak, amit az új Star Wars: Battlefront mutat, és ezt nem féltek elmondani.

Hirdetés

A sztori úgy kezdődött, hogy egy névtelen felhasználó megszerezte az eastarwars.com és eastarwarsbattlefront.com címeket. Meglepő módon az EA ezeket elfelejtette beregisztrálni, most pedig valószínűleg nagyon nem örül ennek.

Az EAStarWars.com egy olyan oldalra továbbítja a látogatókat, ami azt állítja, hogy a Star Wars: Battlefront kukázva lett, majd felsorolja az összes tulajdonságát a 2005-ös Battlefront 2-nek és melléállítja a mostani terveket. Az oldal alsó részén emléket állít az összes olyan stúdiónak, melyeket az EA „kivégzett”. Mindeközben a háttérben kellemesen csicsereg a “Come, Sweet Death” szám az Evangelion c. animéből.

Az EAStarWarsBattlefront.com is ezekkel az infókkal vár, csak ott egy trombitáló koponya fedi fel a listát szép, lassú drámaisággal, ahogy kell. Annyira könnyfakasztó, hogy el is felejtett vérezni a fülem a hangerőtől (vegyétek lejjebb, mielőtt klikkoltok).

Bármennyire is komoly vagy komolytalan kritika ez, arra jó volt, hogy mi jót röhögtünk az ügyön. Szerintetek tényleg megérdemli a savazást az EA, vagy nem lesz azért olyan rossz a Battlefront?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)