Hirdetés

Star Wars Battlefront - Boba Fett a legnépszerűbb, milliók hullottak el

|

Az EA kiadott egy új Star Wars Battlefront infografikát, melyről megtudhatjuk, hány rohamosztagost dobtak fejbe az Ewokok. Meg sok minden mást is.

Hirdetés

Jónéhány órát játszottam eddig a Battlefronttal, és ugyan a házikójukba berohanó Ewokokat észrevettem, azt nem, hogy kövekkel dobálnának.

Pedig állítólag már 2,4 millió játékost találtak el. Az alább nagyban is megtekinthető, frissen kiadott Star Wars Battlefront infografika a játék első három hetét összegzi, mely idő alatt összesen az X-Wingek 43,6 millió, a TIE Fighterek 26,1 millió ellenséges repülőt szedtek le az égből. A Millenium Falconnal száguldozók csak egy kicsit voltak eredményesebbek a Slave-I-t vezetőknél, előbbiek 9 milliószor, utóbbiak 8,5 milliószor gyilkoltak. Ugyan 36,3 millió AT-AT-t is sikerült ledönteni, ezek mindössze kevesebb mint 1 százalékát intézték el vontatókötéllel, ami részben talán annak köszönhető, hogy a Hoth-on nagyon nehéz nem belecsapódni a hegyekbe kötelezés közben. 

Népszerű a Base Command társalkalmazás, mellyel 1,1 milliárd kreditet szereztünk (ajánlom egyébként, egyrészt jó móka, másrészt jól meg lehet szedni magunkat utazás vagy trónolás közben). A legnépszerűbb hős Boba Fett, a legkevésbé népszerű Palpatine, és meglepő módon hátulról a második helyen Vader áll. A játék leghalálosabb járműve az AT-ST, amivel 61 milliószor öltek - ezen talán érdemes lenne elgondolkodnia a DICE-nak. További infókat a kicsit feljebb beszúrt képen találhattok, kattintásra növekszik.

Ti hogy álltok a Star Wars Battlefronttal? Hány órát raktatok eddig bele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)