Hirdetés

Star Wars Battlefront - az Electronic Arts nem fél halasztani

|

Az Electronic Arts a játékipar jelenében meglehetősen szokatlannak tűnő bejelentést tett.

Hirdetés

Csillagok háborúja rajongók milliói várják félelemmel vegyes izgalommal a Star Wars Battlefront megjelenést és drukkolnak, hogy a DICE tökéletes munkát végezzen.

Az E3 2015-ön bemutatott Star Wars Battlefront gameplay ad okot a bizakodásra, mert ez alapján a játék tökéletesen visszaadja majd az eredeti trilógiában látott csaták egyedi hangulatát. A Star Wars Battlefront megjelenés majdnem pontosan egy hónappal a Star Wars: Az ébredő erő premierje előtt esedékes, ami már önmagában is elég komoly publicitást ad a játéknak, de az Electronic Arts most bejelentette, hogy még ennek ellenére sem félnek elhalasztani halasztani, ha a Battlefront nem nő fel az elvárásokhoz.

Peter Moore, az EA egyik vezetője az MCV-nek adott interjújában elmondta, hogy még mindig jobb halasztani, mint kiadni egy olyan játékot, ami nem működik megfelelően.

"Nem adhatod úgy ki, hogy nem működik megfelelően vagy nem elég jó minőségű" - mondta. "Ha valami nem úgy sikerülne a Battlefronttal kapcsolatban, akkor lelkiismeret-furdalás és hezitálás nélkül halasztanánk el".

Persze Moore nem aggódik: "De ez nem fog megtörténni. A játék már most negyven fővel játszható, és stabil mint a kő, úgyhogy ez nem fog megtörténni". A Battlefront PC-s verziójából még csak egy nagyon rövidke trailer láttunk, pedig az utóbbi napok eseményei alapján igazából azért aggódunk a legjobban.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)