Hirdetés

Star Wars Battlefront - már a megjelenés előtt nerfelni kellett Boba Fettet

|

Azt sejteni lehetett, hogy Darth Vader, vagy Luke Skywalker karaktere elég menő lesz a Star Wars Battlefrontban, de mint a fejlesztők bemutatásából kiderül, Boba Fettet sem kell majd féltenünk.

Hirdetés

A különböző játékmódok leleplezése mellett a Star Wars Battlefront fejlesztői mesélnek egy kicsit a játékban megjelenő karakterekről. Hiszen mindannyian szívesen rohangálunk rohamosztagosként, vagy lázadóként is, de a legmenőbbek az olyan hősök és gonoszok lesznek, mint például Boba Fett.

A fejlesztőknek nem volt éppen egyszerű dolga a fejvadász képességeinek összeállításakor, hiszen elmondásuk szerint mindenkinek nagyon határozott elképzelései vannak róla, hogyan is kéne működnie a Star Wars Battlefrontban. A karakterhez hozzátartozik, hogy rengeteg különböző kütyü és fegyver áll a rendelkezésére, a filmekben viszont ezek közül csak néhányat látunk. A Boba Fett játékstílusát meghatározó jetpack viszont semmiképp sem maradhatott ki, ám ezt szinte azonnal nerfelnie kellett a DICE csapatának: "(...) pédlául, amikor Boba Fett Luke Skywalkerrel csapott össze a fejlesztés korai szakaszában, egy elég egyenlőtlen küzdelem alakult ki, hiszen nem volt semmilyen korlátozás a repülést lehetővé tévő képességén" - magyarázta a játékon dolgozó Jaime Keen a Battlefront weboldalán. "Ezért tettünk be egy üzemanyag-rendszert, ami arra kényszeríti Boba Fettet, hogy időről időre leszálljon, mielőtt újra a levegőbe emelkedhet" - magyarázza a DICE munkatársa.

Ha a földre kényszerülünk, vagy direkt ugrunk közel egyik ellenfelünkhöz, az EE-3 blaster lövéseit érdemes lesz a lángszórónk támadására cserélni, ami egy rakétavetővel egyetemben kapott helyet a fejvadász két karján. Ezeket a támadásokat azért is érdemes lesz olykor bedobnunk, mert a Star Wars Battlefront jedi karakterei vissza is üthetik felénk a lézerlövedékeinket is, viszont a cooldownok miatt taktikusan kell megválasztanunk, melyik pillanatban használjuk a speckó fegyvereinket. 

Ti melyik hőst vagy gonoszt látnátok szívesen azok közül, akik még nem kerültek bejelentésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)