Hirdetés

Star Wars Battlefront - a fejlesztők is tudják, hol hibáztak

|

A Star Wars Battlefront alkotói őszintén beszéltek arról, mik voltak a játék legnagyobb hiányosságai és ígérik, hogy a következő részben kijavítják azokat.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II közeledtével a Playstation meghívta a fejlesztőket egy kerekasztal-beszélgetésre, aminek keretében kitárgyalták, hogyan állt össze a legújabb rész. A Criterion Games, a DICE és a Motive Studios emberei szerint a játékosok visszajelzései alapján próbálták formálni a játékot és sok olyan elemet belerakni, ami hiányzott az előző részből.

A beszélgetésből kiderül, hogy több dolgon is szeretnének változtatni az előző részhez képest. Craig McLeod, a DICE producere szerint fontos, hogy az előző résszel ellentétben a Battlefront II-ben legyenek olyan tartalmak, eredmények, amik hosszú távon lekötik a játékosokat.

"Több hónap játék után azt vettük észre, hogy az első Battlefrontból hiányoznak a hosszú távú célok. Tehát ezek azok a dolgok, amiket biztosan bele akarunk helyezni az új játékban."

- nyilatkozta McLeod.

A széria első játékban csak az eredeti filmes saga karakterei szerepeltek, bár később, egy DLC keretében a Rogue One-ban látott helyszíneket és hősöket is viszont láthattunk. A Battlefront II-ben biztosan helyet kapnak mind a három filmes korszak elemei, továbbá tartalmazni fog egy kampányt, amit sokan hiányoltak az előző játékból.

A teljes kerekasztal-beszélgetést a lenti videóban láthatjátok, amiben a fejlesztők részletesebben beszélnek arról, mivel szeretnék elérni, hogy a következő Battlefront elnyerje a játékosok tetszését.

A Star Wars Battlefront II megjelenése 2017. november 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)