Hirdetés

Star Wars Battlefront - ízelítő a Death Star DLC-ből

|

Teljes trailer csak holnap jön, de kaptunk egy rövid videót, amin láthatjuk, milyen lesz a Battlefront következő csomagjának hangulata.

Hirdetés

Megjártuk Jabba palotáját, voltunk a Felhővárosban, és most rajtunk a sor, hogy elpusztítsuk a Halálcsillagot, vagy legalább azokat, akik védelmezik. 

Valószínűleg holnap kiderül, pontosan mely napon jelenik meg a Death Star DLC a Battlefronthoz, de egy trailert minimum kapunk, ami megmutatja mind az új helyszíneket, mind a két új játszható karaktert, Chewbaccát és Bosskot. A Battlefront Live Events naptár alapján 23-25-ére, a Death Star megjelenése alkalmából dupla XP hétvégét terveznek, úgyhogy jó eséllyel jövő hét kedden vagy valahogy akkortájt tölthetjük majd le. A csomagban lesz egy új mód is, a Battle Station, melyben egyaránt harcolunk a tömegpusztító fegyver körül és annak folyosóin.

A holnapi trailert beharangozandó az EA Star Wars twitter csatornára a következő, 20 másodperces teaser került fel, mely mutat egy kicsit az űrharcból és egy kicsit a Halálcsillag belsejéből is. A hangulat megint a helyén lesz.

A Bespin DLC pár napig ingyen játszható, ha megvan az alapjáték, feltétlenül próbáljátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)