Hirdetés

Star Wars Battlefront - nyugi, dedikált szervereken fut majd

|

Szerencsére nem kell attól félnünk, hogy a Star Wars Battlefront élményét esetleg tönkreteszi a lag, vagy a host folyamatos váltakozása, ugyanis a fejlesztők megerősítették, saját szervereken fut majd a játék.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront kapcsán volt okunk fanyalogni néhány feature hiányának láttán, amik nem csupán a gameplayt, hanem a játék technikai oldalát is érintették. A szerverböngésző kimaradása alapján sokan arra gondolhattunk, hogy az online rész peer-to-peer alapon küldözgeti majd a szükséges adatokat, de szerencsére a DICE megerősítette, hogy ez nem így lesz.

"Ettől még lesznek dedikált szerverek. Ez az egyik alapköve egy páratlan online élménynek" - nyugtatott meg mindenkit Jaime Keen, így tehát a játékosok skill-szintje alapján összeválogatott meccsek külön a játék kapcsán működtetett kiszolgálókon futnak majd. Talán ennek is köszönhetjük majd, hogy a Star Wars Battlefront bétatesztje nyílt lesz, ugyanis ez kiváló alkalom lehet a szerverek sztressztesztjére is, hasonlóan modjuk ahhoz, ahogy a Dark Souls III esetében tesztelik a kiszolgálók teherbírását.

Nektek hogy tetszik a megoldás, amit a DICE választott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)