Hirdetés

Star Wars Battlefront - viszlát, Battlelog!

|

A Star Wars Battlefront lehet a DICE első olyan játéka évek óta, amely nem használja az általuk készített Battlelog rendszert, legalábbis az egyik munkatárs szerint.

Hirdetés

Jelenleg a világháló minden apró szegletében a Star Wars: Az ébredő Erő új előzeteséről beszélnek, pedig mi játékosok legalább annyira várjuk a Star Wars Battlefront teljes leleplezését is, amelyből a minap már kaptunk egy kis ízelítőt és a megjelenési dátumot. A NeoGAF fórumozói viszont többet is tudnak ennél.  

A felhasználók azt találgatták egy topikban, hogy a Star Wars Battlefront tartalmazza-e majd a Battlefield 4-ben és a Battlefield Hardline-ban használt matchmaking rendszert, majd arra a spekulációra jutottak, hogy a játékhoz saját Battlelogot fejleszthet az Uprise. A DICE egyik munkatársa, Jesper Nielsen igyekezett elejét venni a találgatásoknak és elárulta, hogy bár az Uprise hozzájárul a Battlefront fejlesztéséhez, ők nem a Battlelogon dolgoznak. 

Nielsen szerint az, hogy az Uprise honlapja megemlíti a játékon való munkájukat és az a tény, hogy az említett csapat csinálta a Battlelogot, nem jelenti automatikusan azt, hogy a kettőt össze kell vonni. Ez csak egy feltételezés és kijelentette, hogy a Battlefrontban nem lesz Battlelog.

Ti örülnétek ennek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)