Hirdetés

D23 expó - Star Wars: Battlefront és több más játék is lesz a Disney rendezvényén

|

A Comic-Con 2015-öt passzolta idén a Disney (és a Marvel), viszont az augusztusi saját eseményükre, a D23-ra több videojátékot is magukkal visznek.

Hirdetés

Augusztusban a gamescom 2015 mellett a Disney saját expója, a D23 is megrendezésre kerül majd augusztus 14. és 16. között, de mi elsősorban nem azért vagyunk kíváncsiak rá, mert a Marvel, a Pixar és a LucasFilm is készül az eseményre (ó, dehogynem), hanem mert számos videojáték is jelen lesz. 

A Disney Interactive bejelentette, hogy a 7500 férőhelyes D23 csarnok speciális prezentációjában és a saját pavilonjánál elsők között láthatunk majd soha nem látott gameplay videókat, trailereket, vendégeket és meglepetéseket olyan játékokról, mint a Disney Infinity 3.0 Edition, a Star Wars Battlefront az Electronic Arts-tól és a Kingdom Hearts III a Square Enix-től, de a résztvevők kipróbálhatják majd a Star Wars: Battle Pod névre hallgató arcade szimulátort is. A mobiljátékok iránt érdeklődők is megtalálják majd a számításukat, elvégre ott lesz a Star Wars: Commander, a Frozen Free Fall és a LINE: Disney Tsum Tsum is. 

Az említett prezentáció augusztus 16-án, vasárnap, hazai idő szerint 20:00-kor kezdődik, mi pedig mindenről beszámolunk majd. Ti mit vártok az expótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)