Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ingyen játszhatunk a DLC-k egy részével?

|

A Star Wars Battlefront II webes termékoldalán néhány érdekes részletet találhatunk a játékkal DLC-ivel kapcsolatos tervekről.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II készítői már a játék bejelentésekor jelezték, hogy szeretnék Season Pass helyett valamilyen más megoldással elhozni a lövölde a megjelenés után készülő tartalmait. Ugyan még nem biztos, hogy ezt sikerül megoldani, egy érdekes megoldás már most feltűnik a játék Origin-oldalán.

A leírás egyik szekciója alapján úgy tűnik, az előző Battlefront ingyenes hétvégéihez hasonló, de gyakoribb próbalehetőségek várnak a folytatás játékosaira.

"Minden szezon új, minden játékos*** számára elérhető letölthető tartalmakat hoz. Izgalmas új helyszínekkel, karakterekkel és küldetésekkel részt vehetsz egy összekapcsolt univerzumban és jutalmakban részesülhetsz a Star Wars Battlefront II közösségének aktív tagjaként."

A három csillaggal jelölt részben csupán olyan kikötéseket tesznek, hogy legyen meg az alapjáték, frissítsük le és legyünk online, rendelkezzünk EA fiókkal, illetve konzolon előfizessünk a multihoz szükséges PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold szolgáltatásra. Ez egy elég érdekes rendszernek tűnik, amivel a fejlesztők is elkerülhetik a közösség megosztását, a kiadó pedig valamilyen módon profitálhat a DLC-eladásokból.

Ti milyen gyakran ruháztok be DLC-kre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)