Star Wars Battlefront - sikerült a közösségi küldetés, mindenki jutalmat kap

|

A Star Wars Battlefront játékosai több mint négymillió napi kihívást teljesítettek, amivel átlépték a Community Mission sikeréhez szükséges határt. Érdemes lesz a hétvégén játszani.

Rendeld elő a Total War: Warhammer II-t és játssz már most a ráadás DLC-vel! Hirdetés

A januári frissítéssel megjelent napi kihívásokhoz kapcsolódóan a DICE egy küldetéssel bízta meg a játékosokat.

A feladat az volt, hogy február 2. és 8. között legalább hárommillió napi kihívást teljesítsenek. Ez valószínűleg akkor is sikerült volna, ha senki nem tud arról, hogy ez a feladat (és sokan bizonyára nem is tudtak). A végére összesen 1 356 026-val sikerült átlépni a kitűzött célt, a DICE pedig ezért cserébe dupla XP-t ad mindenkinek február 12. és február 14. között. Érdemes kihasználni a hétvégét a fejlődésre és a kreditgyűjtögetésre, aztán legfeljebb megtartjátok a Valentin-napot hétfőn. Vagy előrehozottan csütörtökön. Vagy bármelyik nap igazából.

A következő misszió hamarosan indul, a feladatnak pedig köze lesz Leia hercegnőhöz. Valószínűleg vele kell minél többet játszani (vagy őt kell minél többször lelőni, de ezt csak nem játsszák meg).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!