Hirdetés

Star Wars Battlefront - már ma kipróbálhatod Xbox One-on

|

Ahogy minden EA-játékot, a Star Wars Battlefrontot is kipróbálhatják még a megjelenés előtt, persze csak az EA Access programon keresztül.

Hirdetés

Már most túl vagyunk jó néhány brutális játékmegjelenésen novemberben, de a hónap végére is marad egy komoly csattanó, ugyanis a Star Wars Battlefront rajtja még hátravan. Ahogy a többi EA-játékot, ezt is kipróbálhatjuk a megjelenés napja előtt.

Ez a lehetőség továbbra is az EA Access-előfizetők kiváltsága és ők is csupán tíz órát játszhatnak. Az a nagyjából 20 GB-nyi adat, amit le kell tölteniük az Xbox One-jukra egyébként már a végleges játék az összes tartalommal, amit nem próbálhattunk ki a bétában. Aki a megjelenés előtt elkezdi a játékot, az összes megszerzett XP-jét és feloldott jóságait átviheti a Star Wars Battlefront éles változatába, persze csak ha marad az Xbox One-os verziónál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)