Hirdetés

Star Wars Battlefront - ezért nem vezetheted az AT-AT-t

|

A Star Wars Battlefront különböző játékmódjaiban számos jármű volánja mögé pattanhatunk be, a birodalmi lépegető azonban nem hajlandó bárki kedvéért irányt változtatni.

Hirdetés

Az E3-on láthattunk egy igen tartalmas gameplay trailert a Star Wars Battlefrontból, amelyben feltűnt egy AT-AT is, sőt, a rajta lévő ágyúk segítségével szét is lőttek pár lázadót. Most kiderült, hogy bár lövöldözni tudunk majd a fülkéből, az irányítást nem vehetjük át a hatalmas monstrum felett.

"Az AT-AT egy nyilvánvalóan nagyon egyedi jármű. Hatalmasak, a mozgásuk viszont nagyon lassú, olyannyira eltérnek minden mástól, hogy gyakorlatilag saját törvényeik vannak." - mondta Sigurlina Ingvarsdottir, a Star Wars Battlefront vezető producere.

"Ha még irányítani is tudnánk őket, az nyilvánvalóan tönkre tehetné a játékot" - tette hozzá. Valószínűleg minden meccsen hozzá nem értő játékosok ülnének be a lépegetőbe, ami így össze-vissza kolbászolna, megfosztva a birodalmi csapatokat a támogatástól. Értjük az aggályaikat, de azért egy kicsit szomorúak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)