Hirdetés

Star Wars: Battlefront - ennél jobb kamu gyűjtőiket még nem láttunk

|

Pénteken jön a Star Wars: Battlefront leleplezés, viszont a rajongók már összedobták a gyűjtői kiadást, amit szívesen látnának a boltok polcain. Ezek persze valószínűleg nem fognak megvalósulni.

Hirdetés

Még egy keveset várnunk kell a DICE-féle Star Wars: Battlefront első bemutatójára, addig persze az internet népe elszórakoztatja magát, ha kell, teljesen kamu anyagokkal is. A munkáit Fakes Forge néven megosztó csapat dobta össze a Battlefront gyűjtői változatait, amik természetesen a hivatalosság látszatát sem próbálják fenntartani.

A PlayStation 4-es, az Xbox One-os, és a PC-s változathoz ráadásul külön-külön ajándékot találtak ki, és bár a kézikonzolokra készült spinoff, a Battlefront: Elite Squadron borítóján alapuló alkotások valószínűleg közel sem járnak a tényleges dobozképhez, azért nekünk kéne egy darab ezekből is.

Én részemről most hallottam először a Fakes Forge-ról, de a többi alkotásuk között is volt több olyan csomag, amit a kiadók helyében simán lemásolnék, például a Deus Ex: Mankind Divided gyűjtői csomagja egy Project Morpheus-kijelzővel, vagy a szintén teljesen kamu tank-kontrollerrel érkező World of Tanks. Vannak azért poénosabb alkotásaik is, nekem ezek közül az abszolút kedvencem a VHS-en érkező Xbox One-os Diablo III kiegészítő.

Ha szeretnétek követni a bohókás Photoshop-huszárokat, a Facebook-oldalukat érdemes felkeresni, szerintünk mindenképpen megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)