Hirdetés

Star Wars Battlefront - itt a tökéletes fejhallgató

|

Azt már tudtuk, hogy ha szeretnénk, Darth Vaderes PlayStation 4-en játszhatunk a Star Wars Battlefronttal, viszont egy friss bejelentés szerint akármelyik platformon is nyomjuk majd a lövöldét, ezt megtehetjük egy különleges Battlefrontos fejhallgatóval.

Hirdetés

Egy különleges kiegészítőt jelentett be a novemberben érkező Star Wars Battlefronthoz a Turtle Beach, ami nem más lesz, mint egy különleges díszítésű fejlhallgató (ami nem meglepő, ismerve a cég felhozatalát). Az eszköz Sandtrooperek filmbeli dizájnjához lett igazítva, és a DICE lövöldéjével együtt érkezik majd ősszel.

A különleges headsetekre már most vesznek fel előrendeléseket, viszont minden jel arra mutat, hogy Magyarországra nem jut majd az elég menő kiegészítőkből, amik a PlayStation 4, Xbox One, és PC hármasa mellett akár mobilokkal is használhatóak. Aki azonban mégis meg tudná oldani, hogy egy külföldi ismerőshöz rendeli meg a különleges fejhallgatókat, az az USA-ban száz dollárért, az Egyesült Királyságban hetven fontért, Európa bizonyos országaiban (ekkor a gyártó oldalán kell leadni a rendelést) pedig száz euróért juthat a Star Wars Battlefrontos fejhallgatókhoz. Természetesen ismét az amerikai vásárlók járnak a legjobban, akik a Best Buynál egy különleges, számozott változatot tudnak megrendelni, aminek lecserélhetik a fülrészt díszítő paneljét is egy másik dizájnra (ezt a legalsó képünkön láthatjátok).

Nektek tetszik a headset?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)