Hirdetés

Star Wars: Battlefront - Millenium Falcon lesz, színes Darth Vader nem

|

Redditen nyitottak a fejlesztők egy topikot a Star Wars: Battlefronthoz kapcsolódó kérdéseknek, és bár eget rengető újdonságokat nem tudtunk meg a válaszokból, néhány újdonság azért kiderült a DICE lövöldéjéről.

Hirdetés

Egyre több rajongó szkeptikus a Star Wars: Battlefronttal kapcsolatban, mivel az elsőként kiadott trailerből nem sok konkrétum derült ki, az azóta csöpögtetett infók pedig főleg arról szóltak, mi az, ami kimarad majd a játékból. Ezért most a fejlesztők közül néhányan Redditen kérdezték meg a rajongókat, melyik témák érdeklik őket a legjobban.

Néhány könnyebb kérdésre válaszoltak is, például kiderült, hogy ahogy a trailerben is kiszúrhattuk, vezethetünk majd Speeder bike-okat, Snowspeedert, és a Millenium Falcont is. A légi járművek vezetése pedig nem lesz olyan nehéz, mint mondjuk a Battlefieldekben megszokhattuk, és bár nagyon "Padawan-barát" lesz az irányítás, lesznek trükkök, amiket némi gyakorlással elsajátíthatunk.

Kitértek a karaktereink testreszabhatóságára is, azt már tudjuk, hogy a felszereléseink összeállítása mellett a külsőnket is, viszont lesznek bizonyos határok, hogy a Star Wars-univerzumból azért ne szakadjunk ki nagyon. Így például nem festhetjük Darth Vader páncélját narancssárgára, de választhatunk néhány karaktermodellből, és különböző emote-okból is, amiket kommunikációra használhatunk.

Hogy a többi kérdésre milyen formában válaszolnak majd, az egyelőre nem tiszta, de az elkövetkezendő hetekben mindenképeen számíthatunk új infókra. Persze az E3 alatt szinte nincs is olyan játék, amiről ne hallanánk valami újat (kivéve a Sega címeit).

Ti bíztok a DICE csapatában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)