Hirdetés

"Sokkal nagyobb, sokkal izgalmasabb" Star Wars Battlefront érkezik jövőre

|

Valószínűleg a következő Star Wars Battlefront készítésére több ideje jut a DICE-nak, ugyanis Blake Jorgensen szerint a folytatással elégedettek lesznek, akiknek nem volt elég tartalmas a 2015-ös rész.

Hirdetés

Az EA korábban már megerősítette, hogy jövőre érkezik a következő Star Wars Battlefront, viszont a kiadó manapság legbeszédesebb vezetője, Blake Jorgensen a Nasdaq befektetői konferenciáján még többet árult el a DICE jövőbeli munkájáról.

Elmondta például, hogy a Battlefield sorozat most néhány évig nem jelentkezik új résszel és ismét megerősítette, hogy jövőre egy Star Wars-témájú lövölde érkezik. Az első részre visszatekintve ugyan Jorgensen azt nem erősítette meg, hogy a korábban kitűzött 14 millió példányos eladást sikerült-e elérniük, de elmondta, elégedettek voltak azzal, milyen gyorsan fogyott a Star Wars Battlefront. Szerintük a leggyakrabban felhozott kritika az volt, hogy a játékosok többet szerettek volna a látni a rebootból.

"Ezt a kritikát megszíveltük a következő játék elkészítésekor és próbálunk minden hibát kijavítani"

- mondta az EA pénzügyi vezetője. Majd azt is megerősítette, hogy az új játékban a frissen megjelent filmekkel kapcsolatos tartalmak is lesznek, aminek hála a Battlefront 2 sokkal több lehetőséget tartogat.

"Úgy tűnik, nem múlik a Star Wars világa körüli izgatottság. Ahogy tudjuk, egy új film érkezik néhány hét múlva és az emberek nagyon izgatottak ezzel kapcsolatban. Úgyhogy alig várjuk majd, hogy jövőre egy sokkal nagyobb és izgalmasabb Battlefrontot adhassunk a rajongóknak"

- zárta a témával kapcsolatos gondolatait Jorgensen.

Ti milyen eddig hiányzó feature-t látnátok szívesen a következő Battlefrontban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)