Hirdetés

Star Wars: Battlefront - mindenki elájult a gameplay videótól

|

Nekünk, földi halandóknak még egy pár napot várnunk kell, hogy belenézhessünk a DICE csodájába, de aki már látta az anyagot, azóta sem jut szóhoz.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront az utóbbi idők egyik legnagyobb durranása lesz, még akkor is, ha véletlenül fájdalmasan közepes cuccot kapunk esetleg. A név és a rajongói izgalom egyelőre mindenkit extázisban tart.

Persze egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy egy gyenge folytatással akarnák kiszúrni a szemünket, de a héten érkező bemutató után okosabbak leszünk. Addig is ránéztünk az EA Star Wars Instagram profiljára, és ott találtunk néhány nagyon izgalmas képet.

#StarWarsBattlefront

A photo posted by EA Star Wars (@eastarwars) on

#StarWarsBattlefront

A photo posted by EA Star Wars (@eastarwars) on

#StarWarsBattlefront

A photo posted by EA Star Wars (@eastarwars) on

Miután végigböngésztétek a rohamosztagos páncélját, olvassátok el, hogy a DICE emberei hogyan vélekednek a bemutatóról.

Az anyagot már bemutatták zárt ajtók mögött, és néhány külsős tesztelő is látta már, hogy milyen is lesz a Battlefront. A játékipari bennfentes, Tidux is hasonló véleményen van, mint a DICE kollégái.

Na, jó az tuti, hogy valaki összehívta az embereket és kiadta a parancsot, hogy mindenki a Star Wars: Battlefront névet leírja Twitteren az tegye hozzá, hogy “break the internet”. Mondjuk ettől mi még nem vagyunk kevésbé izgatottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)