Hirdetés

Star Wars Battlefront - megvan a bemutató dátuma!

|

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette az első Star Wars Battlefront gameplay bemutatójának időpontját.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefrontról már meglehetősen hosszú ideje tudunk, de a DICE játéka makacsul elzárkózik a nyilvánosság elől. De ennek hamarosan vége.

Eddig összesen egyetlen egy Star Wars Battlefront videóról tudunk és azt is csak zárt ajtók mögött, a disztribútoroknak mutogatta a kiadó. Tudtuk, hogy ezt a trailert egyszer nekünk is megmutatják majd, de az időponttal kapcsolatban eddig csak találgatni tudtunk. Most viszont az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy a Star Wars: Battlefront szerepet kap majd az április 16-a és 19-e között zajló Star Wars Celebrationön.

"Keresve sem találhatnánk jobb vagy illőbb helyet a játék bemutatására, mint az a rendezvény, ami a Star Wars univerzumát és annak rengeteg rajongóját ünnepli" - írta az EA a hivatalos oldalon lévő posztban.

Szóval, tessék szépen készülni, mert egy hónapon belül végre vethetünk egy pillantást a Star Wars Battlefrontra. Az én PS4-em mondjuk már felkészült.

Ti várjátok már a Battlefrontot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)