Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ilyen az új Arcade mód, meg az új trailer

|

Október legelején rajtol el a Star Wars Battlefront II bétatesztje és hogy milyen tartalmakat tesz elérhetővé a próbaidőszak alatt a DICE, abból most kaptunk egy kis ízelítőt. Emellett a filmes franchise egyik színésze, John Boyega mesél a játékról egy új trailerben.

Hirdetés

A közelmúltban már olvashattuk egy Reddit-felhasználó értesüléseit arról, hogy mik kapnak majd helyet a Star Wars Battlefront 2 bétájában, de az Electronic Arts most hivatalosan is lerántotta a leplet az egyik kipróbálható módról, az Arcade-ról. 

Hirdetés

A kasztalapú multiplayer és a nemrég bemutatott Starfighter Assault mód mellett a közelgő béta lesz az első lehetőség arra, hogy belekóstoljunk a gyors iramú Arcade játékmódba. A próbaidőszak alatt két szcenárióban vehetünk részt a Theed térképen: a tízfős csapatharcokban az MI által irányított társak és ellenfelek csapnak össze, míg a másikban Darth Mault irányítva harcolhatunk a Naboon. A játék teljes változatában lehetőségünk lesz tovább hozni magunkkal a multiplayerben megszerzett Star Cardokat, fegyvereket és képességeket is az Arcade módba, valamint értékes jutalmakat, in-game kreditet is kiérdemelhetünk az előrehaladásunkért. Az Arcade harcok ráadásul teljesen testreszabhatóak lesznek, vagyis beállíthatjuk a nehézségi fokozatukat, az MI kasztjait és rengeteg mást is. Többek között erről is szó esik a Star Wars Battlefront II legújabb trailerében, amelyet a Star Wars filmek Finnje, John Boyega narrál:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)