Hirdetés

Star Wars Battlefront II - irányítható karakter lesz BB-8

|

Az EA DICE bejelentette, milyen tartalmakra számíthatunk a Skywalker kora kapcsán.

Hirdetés

A játék következő nagyobb bővítményedecember 17-én, a Skywalker kora premierje alkalmából érkezik meg. Előbb azonban a második évfordulót ünneplő, korábban már kiszivárgott Celebration Editiont kapjuk meg december 5-én, mellyel minden vásárló feloldhatja az összes, eddig fizetős testreszabási lehetőséget, beleértve az újakat is. Aki korábban megvette a játékot, 24,99 eurónak megfelelő összegért upgrade-elhet.

Hirdetés

A hónap közepén aztán jön a következő frissítés, a The Rise of Skywalker, mely egy vadonatúj, dzsungeles bolygót hoz (ez csak december 20-ától lesz meglátogatható), ahol kooperatívan játszhatunk az ellenállók vagy az Első Rend oldalán, illetve Heroes vs. Villains módban is összecsaphatunk. A Co-op mód rotációjába bekerül még a Takodana, a Jakku és a Starkiller Base is. Érkezik továbáb négy erősítés, köztük két, az ellenállók oldalán harcoló új földönkívüli. A feloldható tartalmak közé bekerül Finn, Rey és Kylo Ren egy-egy új, a trilógia záróepizódjában látható öltözéke.

Januárban a legújabb trilógiához kapcsolódó Capital Supremacy pályákra számíthatunk, az új bolygó mellett a Jakkun (és felettük) is harcolhatunk. A legjobb, hogy BB-8 a lázadók oldalát, BB-9E pedig az Első Rendet fogja erősíteni, mindkettő irányítható karakterként (hősként és gonoszként, ha úgy tetszik) kerül be a felhozatalba. Érdekes lesz látni a hatékonyságukat.

Arról, hogy februárban és márciusban milyen tartalmak jöhetnek, csak jövőre fog beszélni a csapat, de egyelőre ezzel is beérjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)