Hirdetés

Star Wars Battlefront II - valószínűleg ezt játszhatjuk majd a bétában

|

Egy redditező elárulta, miket nézhetünk meg a Star Wars Battlefront II bétatesztje során.

Hirdetés

Nem mintha mostanában ne lenne mivel játszani, de ha ingyen kipróbálhatunk valamit, az mindig jó. Októberben jön a Star Wars Battlefront II béta, amit negyedikétől az előrendelők, hatodikától pedig mindenki mást kipróbálhat.

Hirdetés

Az Electronic Arts még nem jelentette be a várható tartalmakat, de a Some_Info nevű Reddit-felhasználó (tökéletes név egy szivárogtatónak egyébként) közzétett egy listát. Mivel az E3 és a gamescom előtt is olyan dolgokat mondott, amik végül igaznak bizonyultak, lehet, hogy tud valamit. 

A béta során három játékmód és három pálya lesz játszható: a Galactic Assault a Theeden (ezt láttuk az E3-on), a Starfighter Assault a Fondornál (ezt a gamescomon), és a Strike a Takodanán. Játszhatunk offline skirmisht is egyedül, osztott képernyőn vagy online, de erről egyelőre nem tudni többet. Az elérhető hősök azok lesznek, akiket az E3 során is próbálgathattak a résztvevők (Rey, Darth Maul, Han Solo). Ahogy az a bétáknál lenni szokott, elért eredményeinket nem tarthatjuk meg a teljes játékra, de a star cardokat azért próbálgathatjuk. A telepítéshez körülbelül 14-16 GB helyre lesz szükség. 

Várjátok már, vagy másra szánjátok a félretett pénzt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)