Hirdetés

Star Wars Battlefront II - visszatér az első rész egyik módja

|

A DICE részletezte, mit kínál a következő Battlefront 2 frissítés. Elég sok változásra számíthatunk, de egy korlátozott ideig elérhető mód is bekerül.

Hirdetés

Az első Battlefront (mármint a DICE-féle első) egy rakás különböző móddal jelent meg, melyek nagy részével valószínűleg nagyon kevesen játszottak. Nem véletlen, hogy a második rész esetében a csapat egy eltérő struktúrát talált ki. 

Hirdetés

Az 1.2-es patchcsel viszont Jetpack Cargo néven limitált ideig visszatér a Capture the Flag-szerű mód, de egyelőre nem tudni, meddig marad, és miben lesz más az első rész Cargójához képest.

A frissítés emellett változtat az Arcade-on, megpiszkálja szinte az összes hőst Heroes & Villainsben, alakít a fegyvereken, a mozgáson, balanszolja a pályákat, javítja a bugokat mind a mapeken, mind a játék más területein. Ennél részletesebb infónk jelenleg nincs, de jó hallani, hogy a csapat foglalkozik a játékkal. 

Azt sem tudni még, mikor jönnek vissza a mikrotranzakciók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)