Hirdetés

Star Wars Battlefront II - érkeznek az új klónok

|

A 41-es elit osztag és a 327-es is csatlakozik a játékhoz a The Elite Corps Update-tel.

Hirdetés

Most egy darabig a klónok háborúja lesz középpontban a Star Wars Battlefront II-ben, ahogy azt a fejlesztők ígérték.

Hirdetés

Idővel érkezik majd Grievous tábornok, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker és Dooku gróf is (mindenki 35 000 kreditért cserébe lesz feloldható), de előbb új katonákkal mehetünk harcba. A köztársasági hadsereg harcosai esetében választhatunk két új páncélzatfestés közül; egyik A Sithek bosszújában Yodát segítő 41-esek, a másik az Aayla Securát a 66-os parancs végrehajtása közben kiiktató 327-esek mintázata. Az Assault, Heavy és Specialist osztályoknál használható skinek darabja 20 000 kreditbe vagy 500 kristályba kerül, de hármat együtt 40 000-ért lehet venni.

Ezen felül bekerül egy az előzmény trilógia pályáit tartalmazó playlist, a naboo-i hangár a Blast és a Custom Arcade módban is játszható lesz, az Ewok Hunt pedig végleg marad. Javítanak továbbá számos hibát, és részletesebbé teszik a kör végi képernyőt. A frissítés augusztus 29-én jelenik meg, további részleteket itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)