Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ez a menetrend az év további részére

|

Kiszivárgott, hogyan tervezi kiadni a szezon hátralévő tartalmait a DICE.

Hirdetés

Holnap jön a játék következő frissítése, mely új klónkinézeteket hoz egyéb újdonságok, változtatások mellett.

Hirdetés

Az E3-on beígért újdonságok közül viszont még bőven van mit kiadni. Egy a redditen megjelent poszt alapján szeptemberben fogjuk megkapni a továbbfejlesztett osztagrendszert, valamint újabb klónskineket. Október lesz Grievous hónapja, akit, mint minden új hőst, 35 000 kreditért cserébe lehet majd feloldani. Vetélytársa, Obi-Wan Kenobi novemberben csatlakozik, és hogy méltó terepe legyen összecsapásaiknak, jön vele a Galactic Assault módban játszható Geonosis is. Szintén novemberre várható a 212-es helyőrség, mely segített Obi-Wannak megtalálni a tábornokot. A szezon decemberben Dooku gróf, Anakin Skywalker, az 501-es légió és a coruscanti békefenntartók érkezésével zárul, valamint ekkor jön egy sandbox mód is, melyben két csapat pontok elfoglalásáért és hajók elpusztításáért küzd.

A DICE egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban ez lesz a menetrend, de érdemes így készülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)