Hirdetés

Star Wars Battlefront II - a modderek már fej nélküli Dooku gróffal nyomulnak

|

Megérkezett az eddigi legviccesebb rajongói csomag a Star Wars lövöldéhez.

Hirdetés

Az idei év első Battlefront II frissítésével került be a játékba Dooku gróf, aki az előzmény trilógia óta sok rajongó egyik kedvenc karaktere.

Hirdetés

Ennek köszönhetően nem is kellett sokat várni arra, hogy a modderek bevessék magukat: kevesebb mint 24 órával a frissítés után már elérhető volt az a mod, ami leszedi Dooku modelljéről a kezeit és a fejét, így ezek nélkül szaladgálhatunk a csatamezőn.

Ha valakinek nem esett volna le, A Sith-ek bosszújában Anakin ugye így végez a Christopher Lee által alakított gonosszal, akinek a jelek szerint nincs szüksége fejre ahhoz, hogy egy brutális ellenfél legyen a Battlefront II-ben. A modot egyébként innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)