Hirdetés

Star Wars Battlefront II - az új játékmódban akár ewokként is játszhatunk

|

Egy új módnak köszönhetően újraélhetjük az Endor holdján lezajlott csatározásokat, ami bizony elég jó mókának tűnik.

Hirdetés

A következő frissítéssel együtt nem csak a mikrotranzakciók kerülnek vissza a Star Wars Battlefront II-be, hanem érkezik még egy újdonság is, ami visszahozza a hatodik Star Warsban látott harcokat az ewokok és a Birodalom között.

Hirdetés

Az Ewok Hunt nevű játékmódban a játékosok ewokként, vagy a Birodalom egyik katonájaként vehetnek részt, és mindkét oldal elég eltérő lehetőségeket kínál. Míg előbbiek a falujukat védik, és lándzsákkal harcolnak, addig utóbbiak sokkal képzettebbek, illetve a fegyverarzenáljuk is fejlettebb.

Ráadásul minden egyes legyőzött rohamosztagos után egy újabb ewok csatlakozik a harchoz, tehát egyáltalán nem biztos, hogy a Birodalom lesz fölényben minden egyes meccs során.

Ha minden jól megy, akkor az április 18-án élesedő frissítéssel érkezik meg az Ewok Hunt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)