Hirdetés

Star Wars Battlefront II - már lehet oldalt választani

|

Elindult a Star Wars Battlefront II első szezonja, mindenki eldöntheti, az Új köztársaság vagy az Első Rend oldalát erősíti-e a különböző jutalmakért.

Hirdetés

Ahogy azt a DICE korábban részletezte, december folyamán felpörög az élet a Star Wars Battlefront II-ben. A The Last Jedi szezon első hetében a frakciók harca indul el, melynek keretében a játékosok vagy az Új köztársaságot, vagy az Első rendet segíthetik küldetések teljesítésével.

Hirdetés

Miután mindenki eldöntötte, melyik oldalra áll, a hét folyamán nekieshet a questeknek (az első feladat 50-et ölni minden kaszttal), amik krediteket és craftoláshoz szükséges cuccokat adnak, a győztes frakció pedig kap még egy nagy ajándékot. 

December 13-án jön a második adag tartalom, ami ennél valamivel izgalmasabb. Megérkezik a sztorit Az utolsó jedikkel összekötő extra egyjátékos fejezet, Phasma kapitány és Finn mint játszható hősök, a Crait a Galactic Assaulthoz, valamint a D'Qar pálya a Starfighter Assaulthoz. Egy új A-szárnyú (Tallie-é) is bekerül, és megjelennek a napi kihívások.

Ezt követően már csak a kihívások változnak, és a hétvégi kiemelt mód. Pontos menetrendet itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)