Hirdetés

Súlyos hiba miatt csúszik a Star Wars Battlefront II következő frissítése

|

Kritikus problémát találtak a fejlesztők a patchben, így sajnos még nem élesíthetik a tervezett változtatásokat.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint ma érkezett volna meg a Star Wars Battlefront II-höz a legújabb frissítés, ami egyebek mellett picit erősebbé tette volna a droideka egységeket, és nem mellesleg számos újdonságot, többek között két új droid hőst is hozott volna. Azonban mindez most el lett napolva, és jó okkal döntött így a DICE.

Hirdetés

A csapat közösségi menedzsre, Ben Walke, vagyis F8RGE a hivatalos fórumon osztotta meg a rajongókkal, hogy az új frissítés tesztelése közben kritikus hibára bukkantak, így kénytelenek voltak átrakni a megjelenést a jövő hétre. Szerencsére jól halad a munka az új változattal, szóval több csúszás remélhetőleg nem lesz. Közben Walke a Twitteren azt is elárulta, hogy pontosan mi volt a hiba: állítása szerint bizonyos esetekben nem lehetett sebezni az ellenfeleket a Capital Supremacy játékmódban, ami valóban elég kellemetlen pillanatokat okozott volna a játékosoknak.

Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de jó eséllyel hamarosan ezt is megosztja velünk a csapat. Ti játszotok még a Battlefront II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)