Hirdetés

Star Wars Battlefront II - jövő héten beköszön Grievous tábornok

|

A félelmetes kardgyűjtő alig néhány nap múlva bekerül a DICE lövöldéjébe.

Hirdetés

A valaha volt egyik legjobb Star Wars mém mellékszereplője, Grievous tábornok hamarosan felbukkan a Star Wars Battlefront II hőslistájában. A karakter egy ingyenes frissítéssel érkezik október 30-án.

Hirdetés

A patch egyébként tartalmaz néhány változtatást is a hősök Star Cardjait tekintve, illetve behoz egy új playlistet, ami a klónok háborújának helyszíneit szedi össze Hero Showdown és Heroes vs. Villains módokhoz. Aki csak a hősökkel akar kardozni, az élvezni fogja ezeket.

Grievous egyébként kifejezetten nagyokat fog csapkodni két fénykarddal, illetve pörgetni is tudja azokat maga előtt, ahogy azt a Sithek bosszújában is láthattuk. Szükség esetén négy fénykarddal is le tud csapni ellenfeleire, így érdemes lesz kiismerni a mozdulatait, mielőtt leugranánk elé.

Ti játszotok még a Star Wars Battlefront II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)