Hirdetés

Star Wars Battlefront II - minden hős és gonosz azonnal elérhető

|

A nagy, előrehaladást érintő változások részeként a DICE eltörölte a karakterek és hajók árát.

Hirdetés

Nagyon-nagyon sok keresetlen szótól menthette volna meg magát az EA, ha úgy adja ki a Star Wars Battlefront II-t, amilyenné a legújabb frissítéssel tette.

Hirdetés

Hosszas tanakodás után, majdnem fél évvel a megjelenést követően életbe lépnek változások, melyeknek köszönhetően végre nyomokban sem lesz pay-to-win a játék. Valódi pénzért csak skinekre beváltható kristályokat vásárolhatunk, Star Cardokat nem, és a loot boxokért sem lehet valódi pénzzel fizetni. Emellett mivel a Star Cardokat a hősök szintezésével lehet majd feloldani, a csapat úgy döntött, minden jelenleg elérhető karaktert és hajót instant játszhatóvá tesz.

Ezen felül pedig bekerült a Bespin a Blastba, Heroes vs. Villains-be, Arcade-be és ideiglenesen a Jetpack Cargóba, valamint minden Epic szinten minden Star Card és fegyver elérhető az Arcade-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)