Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ilyen újdonságokat hoz a Han Solo szezon

|

Az EA végre elárulta, milyen meglepetésekkel készülnek az új Star Wars mozi premierjére.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy hamarosan elindul a Star Wars Battlefront 2 Han Solo Season névre keresztelt eseménye, eddig azonban túl sok részletet nem kötöttek az orrunkra a fejlesztők. Most végre lehullott a lepel.

Hirdetés

A hivatalos fórumra kikerülő információk szerint az esemény május 16-án indul és két teljes hónapon keresztül zajlik majd. Ez idő alatt megkapjuk Jabba palotáját, ami Blast, Hero Showdown, illetve Heroes vs. Villains játékmódban lesz elérhető. A Hero Showdown egy új 2v2 játékmód, amiben körökre osztva csapnak majd össze egymással a játékosok. Ha a te csapatod nyer, új hősöket kell választanod a következő körre. Az nyer, aki előbb húz be három győzelmet.

Emellett jön a Starfighter Custom Arcade, amiben a Star Wars univerzum különböző korainak hajóit ereszthetjük egymásnak. És ugye senki nem gondolta, hogy Az utolsó Jedik skinek kimaradnak majd a szórásból? Lando és Leia is kapnak majd pár új hacukát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)