Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezekkel a modokkal legósíthatjuk a játékot

|

Ugyan minden karaktert nem változtathatunk át játékfigurává, de még a menüt is átalakíthatjuk, hogy a LEGO Star Wars ikonjai jelenjenek meg benne.

Hirdetés

A LEGO Star Wars játékok mindig is könnyed kikapcsolódást nyújtottak, mindamellett sugárzott belőlük a hamisítatlan Star Wars hangulat, így nem csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb LEGO játéksorozat. Már nagy erőkkel dolgoznak a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-n, ami mind a kilenc számozott részen végigkalauzol minket, de aki nem tud várni a megjelenésig, az most a Battlefront II-ben is legózhat egy kicsit.

Hirdetés

Dulana57 alkotta meg a modot, ami játékfigurává alakítja Yoda Mestert. Noha a Battlefront-beli hangok és képességek megmaradtak, és sajnos az ikonikus halálsikolyt sem építette be a játékba,  kinézetre elég jól sikerült, erre ebben a videóban vethettek is egy pillantást rá:

Dulana 57 modja csak a nagymestert változtatja meg, de akadnak olyanok is, amelyekkel a Kereskedelmi Szövetség harci droidjait cserélhetjük le, vagy akár a karakterválasztó menü összes ikonját helyettesíthetjük a LEGO Star Warsos megfelelőjükkel.

A modok értelemszerűen csak a Star Wars Battlefront II PC-s verziójához elérhetőek, így aki konzolon szeretne LEGO Star Wars-os élményt, az kénytelen beérni a régebbi részekkel vagy megvárni, amíg megjelenik a Skywalker Saga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)