Hirdetés

Star Wars: Battlefront II - így működik majd a loot és a kártyarendszer

|

Megjöttek az első videók a Battlefront II loot rendszeréről, aminek köszönhetően már kicsit jobban képben vagyunk annak működésével.

Hirdetés

Ahogy a Star Wars: Battlefrontban, úgy a Battlefront II-ben is lesznek Star Card lapok, csak ezúttal picit máshogy kapjuk majd meg őket. A BattlefrontUpdates csatornának hála már tudjuk, hogy itt is dobozbontogatás lesz a megoldás.

Több módon is hozzájuthatunk majd ládákhoz: bizonyos feladatok teljesítéséért, napi bejelentkezésért, vagy meccsek során gyűjtött kreditekért is kaphatunk dobozokat. Azt egyelőre nem tudni, hogy valódi pénzért is vásárolhatunk-e majd lootot, de ez elnézve a mai trendeket majdnem biztosnak mondható.

A csomagok kártyákat tartalmaznak, melyek új képességekkel, felszerelési tárgyakkal, vagy statisztika módosítókkal ruházzák fel karakterünket. Minél ritkább egy lap, annál komolyabb hatásai vannak. A felesleges kártyákból kinyert nyersanyagokból pedig fejleszthetjük majd a kártyák ritkaságát, és így erejüket is.

Fontos lesz ténylegesen foglalkozni a kártyák craftolásával, mert nagy különbségek vannak a lapok gyakori vagy epic verziói között. A lenti videó ezt mutatja be:

A harmadik videó a játék fejlődési rendszeréről mesél:

Egyelőre nem tűnik rossznak a megoldás, de minden, amit fent láttatok még számtalanszor változhat a játék hivatalos megjelenéséig.

A Star Wars: Battlefront II megjelenése várhatóan 2017. november 17-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)