Hirdetés

Már a The Mandalorian hőse is lehetsz a Star Wars: Battlefront II-ben

|

Egy modnak köszönhetően már Din Jarron is lehettek, és ha már bébi Yodát is beleálmodta valaki a Battlefront 2-be, össze is lehet őket ereszteni a csatatéren.

Hirdetés

Ne aggódjatok, a bébi Yoda mod is készül, de amíg annak befejezésére várunk, mind mehetünk lövöldözni a mellékszereplő, a mandaloriai bőrében. A Star Wars: Battlefront II mod értelemszerűen Boba Fett karakterére telepszik rá, átalakítja a karakter külsejét és felszerelését, a hátán lévő jetpackket pedig lecseréli a sorozatban látott puskára.

Hirdetés

Persze ettől még maga a jetpack képesség megmarad, hogy ne legyen gond multiplayer módokban. Mivel a mandaloriainak nincs jetpackje, így többen javasolták, hogy a modder inkább tegye át a modellt Hanra vagy Landóra. Claymaver2000 egyelőre annyit mondott, hogy szeretné befejezni az alapokat aztán majd meglátja a karaktervariálást.

Aki szeretné feltenni a modot, az itt megtalálja a szükséges fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)