Hirdetés

Star Wars Battlefront II - visszatér a mikrotranzakció a játékba

|

Hamarosan ismét lehetőségünk lesz valódi pénzt költeni az EA játékában, de ezúttal senki nem jut majd előnyhöz a pénztárcájával.

Hirdetés

Elég nagy felháborodást keltett a játékosok között a Star Wars Battlefront II-ben lévő mikrotranzakció, így a fejlesztők ideiglenesen ki is vették a játékbeli kristályokat, amelyekből különféle jóságokat lehetett vásárolni. Nemsokára ismét bevezetésre kerül a rendszer, viszont mostantól csak kozmetikai cuccokra lehet költeni.

Hirdetés

Az EA nemrég bejelentette, hogy az április 18-án érkező frissítéssel együtt visszatérnek a kristályok a Star Wars Battlefront II-be, és a fizetőeszközt több mint 50 játékbeli skinre verhetik majd el a játékosok.

A kinézeteket a játékkal szerzett kreditekből is megvásárolhatjuk majd, így nem feltétlenül kell majd kinyitnunk a pénztárcánkat, ha megtetszik egy skin.

Ti mit gondoltok, így már rendben lesznek a mikrotranzakciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)