Hirdetés

Star Wars: Battlefront II - Ewokokkal együtt tér vissza Palpatine

|

A játék új frissítése visszahoz korábban elvett dolgokat, és javít még ezt-azt.

Hirdetés

Elég sokáig nélkülöznie kellett a Star Wars: Battlefront II játékosainak Palpatine-t, aki egy picit túl erős volt. Na jó, nem picit.

Hirdetés

A DICE pihenőre küldte, és most úgy tér vissza, hogy kisebb szögben tudja elkapni áldozatait, illetve nem képes falakon át áramozni. Az Ewok Hunt mód hibáit is javították, így újra játszható, illetve megoldották, hogy ne legyen akadozás azoknál, akiket PC-n, a Hero Starfighters módban bemérnek. Emellett a Kessel és Jabba's Palace pályákon, az Extraction módban már helyesen jelennek meg a jelölők, a fénykardos karakterek pedig használhatóbbak lesznek Galactic Assaultban.

A patch holnaptól lesz elérhető mindhárom  platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)