Hirdetés

Bekattant és végzett egy játékossal a Star Wars Battlefront II egyik protokoll droidja

|

Nem ajánlott rálőni az ártatlannak vélt robotra, mivel egy hiba miatt hamar fordulhat a kocka.

Hirdetés

Rengeteg különböző droidfajtát ismerhettünk már meg az évek során a Star Wars tágas univerzumában. Közöttük akadnak olyanok, amelyeket kifejezetten gyilkolásra raktak össze, és barátságosabb fajták is, de úgy tűnik, hogy a DICE játékában még ez utóbbiaknál is elszakadhat az a bizonyos cérna.

Hirdetés

Nagyon furcsa és egyben vicces esetről számolt be Scorpion5437 a Redditen. Éppen a Star Wars Battlefront II kampányát, azon belül is a második, The Dauntless nevű missziót pörgette, amikor is összefutott egy passzívan viselkedő protokoll droiddal, ami elméletileg nem jelent veszélyt a játékosokra nézve. Azonban a jelek szerint ennek az NPC-nak kifejezetten rossz napja lehetett.

Az történt ugyanis, hogy Scorpion5437 picit megsokkolta az ártatlannak vélt droidot, mire az teljesen váratlanul előkapott egy sugárvetőt és alaposan ellátta vele hősünk baját.

I'm playing campaign and a protocol droid got a gun after I shocked it and proceeded to eventually kill me. Glitches are weird but hilarious from r/StarWarsBattlefront

Valószínűleg nem arról van szó, hogy lázadnának a protokoll droidok a játékban, hanem inkább csak egy szimpla, de elég röhejes glitchnek lehettünk szemtanúi. Ti találkoztatok már ilyesmivel a Battlefront II-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)